«Året som forandrer» er Fredlys motto. Vi ønsker at et opphold på Fredly skal gjøre noe med deg. Gjennom året vil du oppleve nedturer og oppturer, sorger og gleder.

Faglige og sosiale evner utvikles. Forventninger vil bli innfridd og vennskapsbånd knyttes. Du lærer og erfarer, viser hensyn og tar ansvar. Du vil bli bedre kjent med deg selv.

Fredly folkehøgskole ligger i Sør-Trøndelag, 3 mil sørvest for Trondheim, nærmere bestemt i Børsa i Skaun kommune (Se kart.) Skolen eies av Stiftelsen Fredly folkehøgskole som også driver Fredly barnehage. Skolen ble stiftet i 1899, og flyttet fra Trondheim til Børsa i 1968.

Fredly har internatplass for ca 130 elever. Vi har gode undervisningsrom med utstyr som er tilgjengelig for elevene også på kveldstid.

Hos oss blir du møtt av en gjeng engasjerte (og en anelse sprø) ansatte. Fredly er en sporty skole, der friluftsliv, idrett og humor preger hverdagen.

Fredly folkehøgskole tilbyr bla. linjefag innen Security, Treningsinstruktør, Friluftsliv, Bistand/Reise og Lederutvikling.

Året på Fredly skal være trygt og trivelig, og vi vil at du skal føle deg hjemme!

En sporty skole

Fredly er en sporty skole. Vi lar friluftsliv, idrett og humor prege hverdagen vår. Fredly skal også være et sted for trygghet og trivsel. Respekt for mennesket står i sentrum.

Nært Trondheim

Trondheim er kjent som norges studentby nr 1. Mange av våre elever fortsetter studiene sine i Trondheim etter et år på Fredly.

Mellom Børsa og Trondheim går det rutebusser jevnlig. Lokalbussen stanser rett nedenfor skolen, mens TIMEkspressen stanser i Børsa sentrum.

Vil du vite mer?

Fyll ut skjemaet så sender vi deg vår skolekatalog, eller søk her!

 
 

Er du et menneske eller en robot?