Verdens beste skole – syns vi. Hvorfor ikke spørre elevene selv?

 

Fitness

“Fredly treningssenter er overraskende bra”

På Fitness driver vi med mye variert og artig trening. Fredly treningssenter er overraskende bra, med alt nødvendig utstyr og en flott aerobic- / dansesal. Her lærer vi ulike treningsformer fra grunnen av, og sper på med turer innimellom. Treningsturen til Lanzarote var helt max, jeg skulle gjerne vært der en uke til.

Kristin Nævra Mathisen, elev på Fitness, Step og GX

 

 

Security Fredly

“Innblikk i fengsels-, politi-, og vekteryrket”

Mitt skoleår på Fredly fikk en pangstart med en sykt bra tur til USA med bl.a. SWAT-rappellering, kjøring med politibil og besøk på turistattraksjoner. Linja har to fantastiske lærere. Vi har vært på flere turer, og bl.a. fått innblikk i fengsels-, politi-, og vekteryrket. For meg har opplegget og alt fungert helt topp.

Kamilla Andresen, elev på Security

 

 

Treningsinstruktør

“Et springbrett videre”

For meg er PT – Basic et springbrett til et videre utdannings- og karriereløp. Her får jeg drevet egentrening, og lærer å bli PT- og gruppetreningsinstruktør. Mangfoldet i klassen, kjekke folk og et bra treningssenter gjør dette året minneverdig.

Helge Rundhaug, elev på PT, Puls og Coaching

 

 

Beginner

“Mye nytt og spennende”

På Friluftsliv – Beginner har jeg fått prøve mye nytt og spennende som jeg aldri har gjort før. Det er en super linje for de som vil prøve friluftsliv men som ikke nødvendigvis har vært så mye ute før. Mange strålende dagsturer!

Morten Kielberg, elev Friluftsliv – Beginner

 

 

Friluftsliv

“Får prøve ting jeg aldri har gjort før”

Det beste med Friluftsliv – Idrett er at linja er så allsidig. Jeg har prøvd ting jeg aldri har gjort før, og som jeg aldri ville gjort på egen hånd. Linja har mange turer, og et topp klassemiljø som læreren er en naturlig del av. Anbefales!

Mali Sofie Undersåker, elev på Friluftsliv – Idrett

 

 

Brett, ski og surf

“Gjøre det jeg synes er gøy hver eneste dag”

Det kuleste med Brett, ski og surf er at jeg får gjøre det jeg liker aller best hver eneste dag. Pusher grenser, utvikler ferdigheter, og er sammen med en herlig gjeng som liker å stå på brett eller ski. Og så har jeg fått prøve surfing!

Sondre Rodahl, elev på Brett, ski og surf

 

 

Bistand-Destinasjon X

“Lang tid i en annen verdensdel”

Jeg trives kjempegodt i klassen min! Det er så godt miljø og læreren er veldig bra. Det beste er turplanleggingen og gjennomføringen av turene. Turen til Bistandsklassen varer i 4 uker og gjør at man får et godt innblikk i mangfoldet og de kulturelle forskjellene fra Norge. Jeg koser meg på Fredly!

Josefine Welhaven, elev på Wanderlust – Bistand

 

 

  Lederutvikling Fredly

«Daglig utfordret på små og store arenaer»

Som elev på Lederutviklingslinjen blir jeg daglig utfordret på små og store arenaer der spennende situasjoner oppstår. Pedagogikk, psykologi og sosial kompetanse har vært med på å forme meg til den personen jeg er i dag. Jeg anbefaler Lederutviklingslinjen for deg som vil ha et innholdsrikt og spennende år.

Jon Kristian Bakke, elev på linjen Lederutvikling